Welcome to our Page MyPruBSN4u

INSURANS SEPANJANG HAYAT

"Prudential BSN Takaful merupakan gabungan Plan Perlindungan , Plan Perubatan dan Plan Simpanan dalam SATU akaun."

- Nik Mohd Hasmizie

Selamat datang ke laman info PRU-BSN Takaful. Ia dibina khusus untuk para pelanggan atau bakal pelanggan yang ingin mencari maklumat tentang produk dari Prudential. Laman ini akan memberi info tentang produk dari... Prudential BSN Takaful Berhad dan Prudential Assurance Malaysia Berhad. Web ini telah dibangunkan bagi memberi kemudahan mendapat info yang berkaitan kepada semua. Laman ini juga terbuka kepada sesiapa saja yang berminat untuk menyertai kami sebagai Wealth Planner di Prudential.

Segala maklumat yang saya masukkan ke sini akan dipastikan mudah untuk difahami… insyaAllah! Saya akan update dari semasa ke semasa...... saya pasti, anda akan temui segala apa yang anda mahukan di sini...

Contact Me

Untuk keterangan lanjut berhubung produk Prudential BSN Takaful Plan, sila hubungi En. Nik Hasmizie melalui info seperti di bawah. Untuk makluman, Nik Hasmizie ialah seorang Qualified Agent yang bernaung di bawah Agency Al Isra' Associates (Agency PruBSN Bumiputera No.1 di Malaysia).


Address :
Lot 7.04, Tingkat 7, Tower 3, Jaya 33, No 3, Jalan Semangat Seksyen 13,
46100 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia.Tel : 019- 209 6486

Sedikit info mengenai Agensi Al Isra'

Al Isra' Associates Sdn Bhd telah di tubuhkan di Malaysia pada September 2006 bersamaan 27 rejab, 1427 Hijrah. Syarikat ini di berinama sempena peristiwa Israk dan mikraj yang mana Al-Isra' itu sendiri membawa maksud 'perjalanan'.